HSE Jobs

QHSE Medewerker

T.a.v. Burg Groep B.V. – Heerhugowaard, Noord-Holland – Voorkomen is beter dan genezen QHSE Medewerker 40 uur, Heerhugowaard Wij zijn Burg Azijn B.V.; een familiebedrijf in Heerhugowaard. Op deze locatie produceren wij verschillende soorten azijn. Bij het produceren van azijn is het belangrijk dat er wordt gelet op de kwaliteit van de productie. Goede kwaliteit is net zo belangrijk als een veilige en gezonde werkomgeving en daarom zijn wij op zoek naar een QHSE Medewerker! Dus heb jij een oog voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu en kun jij analytisch denken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen als QHSE Medewerker? Als QHSE Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu eisen voor onze locatie in Heerhugowaard. Je houdt je onder andere bezig met het tijdig en correct uitvoeren en rapporteren van kwaliteitscontroles bij de productie en andere kritieke processen zodat afwijkingen op tijd worden geconstateerd en corrigerende maatregelen genomen kunnen worden. Je zorgt voor een gezonde en milieu veilige werkomgeving. Je initieert verbeteracties en signaleert afwijkingen omtrent veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu. Naast deze werkzaamheden ben je bezig met het opstellen van een veiligheidsplan en risicoanalyses bij hoog risico werkzaamheden in de fabriek. Taken als QHSE Medewerker Het beheren van het kwaliteitshandboek waarbij je werkt aan de documentatie van procedures, instructies en registratieformulieren; In samenspraak met de QHSE-manager interne en externe audits uitvoeren en deze bevindingen rapporteren; Zorgen voor waarborging van de veiligheids- en kwaliteitseisen van Burg Azijn B.V. en de klant; Het beoordelen van afwijkende resultaten van kwaliteitscontroles en beslissen over afkeuring van grond- en hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten; Het volgen en het rapporteren van afwijkingen klachten (intern en extern); Rapporteren aan de QHSE Manager. Wij zoeken voor deze functie een kandidaat met: HBO werk- en denkniveau, met afge… – Vast – Voltijds

Open Original

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *